Ning Zah Zong An Ruat Bak Loh Mawtaw Chung Bak Ah An Duh Ning Bak in An I Kup Chih An i Phomh Chih !_(+VIDEO)

Ning Zah Zong An Ruat Bak Loh Mawtaw Chung Bak Ah An I Phomh Chih (+Video)

A Cu reru cu dah an ngamh cu a sang kho ve taktak. Nu le nu bia tak tein an thin hun i an i vuak hi cu ttih an nung kho ve taktak si, pa nak bak in ttih an nung deuh ko. Mawtaw chung bak ah a rem lo taktak ko nain an sam bak in an i tlai i zeitluk in an tthen hna zong ah an i thlah duh bak loh.

Mi nung tam ngai nih an zoh ko hna, pa zong nih ma cang ko uh an ti len ko hna nain an i ma duh bak loh, an sam bak in an i tlai i an i thlah duh bak loh, zeitluk in dek an lu a fah la mu, an i vuak ning hi rak zoh ve hna hmanh.

A tanglei ah an i vuak nak video kan van chiah.

Thawngpang dang >>>>

Nutlawi Zaankhat Riah Pi Ahmangmi Hotel Manager Pa hi Ahmual Pho Cikcek!-++

 

Voikhat ah nuthlawi pakhat ah cun achuah ni lawmh nak dingah hotel hlan in hotel ah cun nuam nak an tuah ti asi. Athaizing cu atho i hotel man pek dingin hotel i rian tuan mi phaisa keng tu sinah cun zeizah dah asi lai tiah ava hal i $250 ati. Nuthlawi pakhat cu alungtling lo tuk i zaankhat lawng hi hotel ah hin ka riak i mah zatzat cu nan ka lai tiah abuai len i hotel manager pa cu an called colh i hotel manager pa nih cun zeitin kan bawm kho maw ati i ti cunbia an ceih.

Hotel manager pa cu yiah zaankhat riah nak ruangah nan hotel man hi cu mah tluk in afah reuru ko tiin ahal i Manager pa nih cun kan hotel ah hin swimming pool le adangdang pawl nan aum i cu vialte cu nan tuah khawh nak ding caah phaisa hi $250 kan ti nak asi tiah aleh. Nuthlawi pakhat nih cun hotel man $50 kan pek lai i $200 tu hi cu zaankhat nuva sinak kan hmanpi lai ati i hotel manager pa nih cun zeiruangah hme na ka ih pi lai lo le keimah manager si na lak ah na pek khawh lo cun nuva sinak kan tuah kho tiin zaankhat cu nuva sinak ahmanpi ti asi.